منو
شعبه بابلسر : ۰۱۱۳۵۳۳۰۷۰۳ شعبه تهران:۰۹۰۵۲۴۹۹۷۲۱
مشاوره آنلاین زخم کلینیک زخم کیان

مشاوره آنلاین زخم کلینیک زخم کیان

مشاوره آنلاین زخم کلینیک زخم کیان

چرا باید از مشاوره آنلاین زخم کلینیک زخم کیان برای درمان زخم پای دیابتی انتخاب کنید؟

کلینیک زخم کیان یکی از معروف ترین کلینیک های زخم برای درمان زخم پای دیابتی در ایران است که شرایطی را برای بیمارانی که قادر به ویزیت حضوری زخم نیستند را فراهم کرده که این بیماران از طریق مشاوره آنلاین زخم ،از درمان زخم خود غافل نشوند و با بروز ترین متد های روز دنیا درمان شوند . ما در تلاش هستیم تا بهترین درمان را برای این بیماری ارائه دهیم تا احتمال قطع عضو ناحیه آسیب دیده را کاهش دهیم. پزشکان دارای گواهی های بین المللی و بسیار با تجربه ما از رویکرد بیمار محور در طول درمان برای رضایت حداکثری پیروی می کنند. زیرساخت های پیشرفته، امکانات در سطح جهانی، فناوری پیشرفته و کادر پزشکی آموزش دیده ، ما را به بهترین کلینیک برای جراحی زخم پای دیابتی و مراقبت های بعد از عمل تبدیل کرده است.

بهترین کلینیک زخم پای دیابتی

ما در حال حاضر از GFC یا Growth Factor Concentrate Therapy استفاده می کنیم که یک درمان پیشگامانه با سلولهای بنیادی و فاکتورهای رشد است. از پلاکت های بیمار استفاده میشود که خالص شده و به عنوان یک فاکتور رشد سلولی استفاده می شود. بنابراین، این درمان شانس بالایی برای کاهش قطع پا دارد و بهترین درمان برای زخم پای دیابتی است. همچنین، ما در میان کلینیک های برتر برای استفاده از GFC برای درمان زخم پا برای دیابت هستیم.

نحوه ی درمان و مشاوره آنلاین زخم

مجموعه کلینیک تخصصی زخم کیان این امکان را برای شما عزیزان فراهم کرده است که بتوانید به راحتی از خدمات مشاوره ای این مجموعه استفاده کنید.

یکی از مزیت های مشاوره آنلاین زخم با متخصصین کلینیک زخم کیان این می باشد که اگر شما بیماری در شرایط استراحت مطلق دارید و امکان مراجعه به پزشک را ندارید و بیمار شما مستعد به زخم بستر و یا دچار زخم بستر شده است می توانید برای پیشگیری و یا درمان آن بصورت غیرحضوری از مشاورین این مجموعه کمک بگیرید.

شما می توانید با ارسال تصویر واضح از محل زخم و توضیحات شرایط بیمار مانند سن، سابقه بیماری، علت ایجاد زخم، داروهای مصرفی و درمان های صورت گرفته در قالب متن یا فایل صوتی برای متخصص زخم ، از طریق واتساپ و یا تلگرام کاملا متخصصین را از شرایط بیمار آگاه کرده و بهترین روش درمانی را از آنها دریافت کنید.

 

دکتر فوق تخصص زخم پای دیابتی

در این مجموعه امکان مشاوره حضوری نیز برای شما عزیزان فراهم شده است البته می توانید با هماهنگی قبلی و مراجعه به کلینیک زخم کیان ، از کارشناسان زخم این مجموعه راهنمایی های لازم را دریافت کنید. ( پیشنهاد ما به شما استفاده از سایر روش ها می باشد زیرا رفت و آمد در شهر پر هزینه و پر دردسر می باشد یا اگر دچار زخم هستید پر ریسک می باشد)

مشاوره با متخصصین مجموعه رایگان نبوده و شامل هزینه ویزیت میباشد.

 

جهت مشاوره آنلاین زخم میتوانید اینجا کلیک کنید و جهت ویزیت آنلاین زخم نوبت بگیرید.

شما میتوانید با تکمیل اطلاعات زیر از مشاوره آنلاین زخم، توسط متخصصین درمانگر زخم کلینیک زخم کیان بهره مند شوید.

شرح حال بیمار دارای زخم

زخم پای دیابتی چیست؟

زخم پای دیابتی یک زخم پوستی با ضخامت پوست و از دست دادن پوست در پا به دلیل عوارض عروقی یا نوروپاتیک در بیماران دیابتی نوع 1 و 2 است. تقریباً 34 درصد از بیماران دیابتی در طول زندگی خود به زخم پای دیابتی مبتلا می شوند. عوامل خطرزای زخم پای دیابتی به شرح زیر است:
• دیابت نوع 2 بیشتر از نوع 1 است.
• ابتلا به دیابت برای بیش از ده سال.
• سابقه خانوادگی زخم پای دیابتی.

بهترین دکتر زخم پای دیابتی در تهران

زخم پا معمولاً به دلیل سطح بالای قند خون ایجاد می شود که به اعصاب حسی در نوروپاتی محیطی آسیب می رساند. این مورد منجر به تغییر یا از دست دادن کامل حس و ناتوانی در احساس درد می شود. همچنین در اثر آسیب رگ های خونی به دلیل طولانی بودن قند خون و کاهش جریان خون در پاها ایجاد می شود.

 

علائم زخم پای دیابتی چیست؟

شایع ترین علامت زخم پای دیابتی، بافت سیاه اطراف زخم است که به دلیل عدم وجود جریان خون سالم در ناحیه اطراف زخم ایجاد می شود. همچنین، ممکن است به دلیل عفونت در اطراف ناحیه آسیب دیده، ازبین رفتن جزئی یا کامل بافت را مشاهده کنید که باعث درد، بی حسی و ترشح چرک می شود. با این حال، برخی دیگر از علائم و نشانه های زخم پای دیابتی عبارتند از:
• پوست تیره در ناحیه آسیب دیده
• بی حسی
• ریزش مو در اطراف ناحیه آسیب دیده
• درد و گزگز
• از دست دادن حواس

همچنین مراقب علائم زیر زخم پای دیابتی باشید:

• ترشح مایع یا چرک از زخم
• بوی بد و تورم
• تغییرات در پوست یا ناخن های پا (بریدگی، تاول، زخم، یا پینه)
• تغییر رنگ و قرمزی پوست در مواقعی.
گاهی اوقات، زخم پای دیابتی تا زمانی که عفونی نشود، علائمی را نشان نمی دهد.

 

چرا زخم پای دیابتی ایجاد می شود؟

 

زخم پای دیابتی معمولاً به دلایل زیر ایجاد می شود:

• گردش خون ضعیف
وقتی خون به طور موثر به پاهای شما جریان نداشته باشد، به آن گردش خون ضعیف می گویند. اجازه نمی دهد خون شما به طور موثر به پاهای شما جریان یابد.
• آسیب عصبی
آسیب عصبی می تواند منجر به از دست دادن حس در پاهای شما شود. ممکن است گاهی اوقات احساس گزگز و درد داشته باشند که ممکن است باعث ایجاد زخم در پاهای شما شود.
• هایپرگلیسمی (سطح قند خون بالا)
هایپرگلیسمی روند بهبودی را کند می کند که منجر به زخم می شود، بنابراین افراد مبتلا به دیابت نوع 2 برای مبارزه با عفونت زخم مشکل دارند.

 

دکتر متخصص زخم پای دیابتی در تهران

زخم پای دیابتی در ایران بسیار رایج است. هنگامی که زخم پای دیابتی دارید، توصیه می شود از راه رفتن زیاد، دوری کنید. این به این دلیل است که فشار ناشی از راه رفتن می تواند منجر به تجربیات دردناک شود و ممکن است وضعیت را بدتر کند. پزشکان ممکن است به شما توصیه کنند که برای جلوگیری از درد، لباس‌های زیر را بپوشید:

• کفش مخصوص برای افراد دیابتی برای جلوگیری از میخچه و پینه
• بریس های پا
• روکش های فشرده

دکتر فوق تخصص زخم پای دیابتی مازندران

برای درمان زخم پای دیابتی باید فوراً به پزشک مراجعه کنید. این به این دلیل است که عفونت یکی از عوارض شدید زخم پا است. پزشکان معمولاً زخم ها را با استفاده از دبریدمان (برداشتن پوست مرده ای که ممکن است باعث ایجاد زخم شده باشد) برمی دارند. با این حال، همه عفونت‌های زخم به یک شکل درمان نمی‌شوند. بافت استخراج شده در حین دبریدمان برای تعیین نوع آنتی بادی مورد نیاز به آزمایشگاه فرستاده می شود. اگر عفونت شدیدی وجود داشته باشد، ممکن است پزشک از شما بخواهد که برای ارزیابی وضعیت استخوان، عکس رادیوگرافی انجام دهید. اگر دیابت دارید، توانایی مقابله با عفونت کاهش می یابد و زخم به موقع بهبود نمی یابد. بنابراین، به عمق پوست نفوذ می کند و روی استخوان ها تأثیر می گذارد.

با موارد زیر می توانید از زخم پا پیشگیری کنید:

• پانسمان مکرر زخم پا برای خشک نگه داشتن آنها عفونت را از بین می برد.
• شستن مداوم پاها
• در اطراف ناحیه زخم از مواد ضد عفونی کننده استفاده کنید.
• درمان های آنزیمی
• به طور منظم آن را پانسمان کنید تا از رشد باکتری جلوگیری شود.
پزشک شما همچنین آنتی بیوتیک، ضد پلاکت و داروهای ضد انعقاد را برای درمان زخم ها و عفونت ها ارائه می دهد. اگر وضعیت شدید باشد و هر روز بدتر شود، پزشکان ممکن است عمل جراحی پای دیابتی را برای تراشیدن استخوان یا حذف ناهنجاری‌های پا مانند انگشت چکشی و بونیون توصیه کنند. هنگامی که هیچ گزینه ای باقی نمی ماند، پزشک ممکن است ناحیه آسیب دیده را قطع کند.

دریافت مشاوره آنلاین زخم

مشکلات مربوط به دیابت و زخم های دیابتی در جامعه امروز با توجه به سبک متفاوت زندگی در حال گسترش است. عدم پیگیری این مشکل، خود مشکلات غیرقابل جبرانی را به همراه خواهد داشت. از طرف دیگر به دلیل توسعه و پیشرفت جامعه و ماشینی شدن زندگی ها، مشغله های تمام افراد به خصوص در کلان شهرها نیز افزایش یافته است. بیشتر زنان و مردان ساکن در کلان شهرها شاغل هستند و کمتر فرصت این را دارند تا به کارها و مسائل شخصی خود بپردازند.
همچنین برخی از هموطنان عزیز ما در شهرستان‌ها و روستاها امکان دسترسی صحیح به برخی از خدمات را ندارند. از این رو کلینیک زخم کیان بر آن شد تا با فراهم آوردن مشاوره آنلاین زخم، نقش هر چند کوچکی در ارائه خدمات به شما عزیزان را داشته باشد.

انواع زخم پای دیابتی

اگر از دیابت نوع 2 رنج می برید، زخم پای دیابتی می تواند در هر مکان و هر زمان رخ دهد. چندین نوع ذکر شده در زیر به درمان گسترده زخم پا برای دیابت نیاز دارند.

• زخم های نوروپاتیک
نوروپاتی یا زخم های آسیب عصبی یکی از عوارض طولانی مدت دیابت نوع 2 است. به اعصابی که حس لامسه، دما و درد را به پاها و پاها منتقل می کنند آسیب می رساند. این زخم معمولاً در اثر ضربه ایجاد می شود که به دلیل عدم وجود حس در اطراف نواحی آسیب دیده از آن غفلت می کنیم. زخم ها و پینه ها در این نواحی ایجاد می شوند و با ضخیم شدن، به ناحیه زیر پوست آسیب وارد می کنند. از این رو، هر گونه بریدگی یا کبودی که مورد توجه قرار نگیرد، می تواند شدید شود و زخم ایجاد کند.

• زخم های عصبی
زخم‌های عصبی دارای شانس بالایی برای قطع عضو هستند و به درمان جامع زخم پا برای دیابت نیاز دارند. این به این دلیل است که آنها به درستی بهبود نمی یابند و به عمق پوست رفته و به بافت و استخوان آسیب می رسانند. آنها زرد کم رنگ هستند و ممکن است پوست لایه نازکی داشته باشند که گاهی اوقات برجسته می شود. همچنین معمولا روی ناخن های پا رشد می کنند.

• زخم های ایسکمیک

ایسکمیک به معنای کاهش جریان خون در برخی از قسمت های بدن است که به بافت ها آسیب می رساند و باعث مرگ سلول ها می شود. زخم های ایسکمیک زمانی رخ می دهند که باریک شدن غیرطبیعی شریان ها وجود داشته باشد که به عنوان بیماری شریان محیطی نیز شناخته می شود. اینها زخم هایی هستند که به کندی بهبود می یابند و به سرعت آسیب می بینند. آنها معمولا صورتی هستند و دارای ضایعات باز کم عمق با بافت صورتی رنگ اطراف آنها هستند. همچنین، زخم های خشک شبیه دلمه های نکروزه سیاه هستند.

تشخیص زخم پای دیابتی

شما می توانید زخم پای دیابتی خود را در ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی معمول خود تشخیص دهید، اما مراجعه به یک متخصص توصیه می شود. هنگامی که به پزشک مراجعه می کنید، آنها می توانند نوع زخم شما را از طریق:
• ظاهر زخم
• محل زخم
• ظاهر پوست اطراف و مرز زخم.
پزشکان برای رد برخی بیماری های پوستی از شما چند سوال می پرسند. بر اساس این موارد، پزشکان از شما می خواهند که آزمایشات زیر را انجام دهید:
• اشعه ایکس برای ارزیابی هم ترازی استخوان
• اسکن های ام آر آی تصاویر سه بعدی از بافت های نرم تولید می کنند تا میزان آسیب را مشاهده کنند.
• در صورت وجود علائم عفونت، مانند قرمزی، تورم و گرما در پا، آزمایش خون انجام دهید.

زخم‌ها می‌تونن دلایل مختلفی داشته باشن، از جمله سوختگی، زخم بستر، زخم پای دیابتی و غیره. درمان زخم‌ها می‌تونه زمان‌بر و پیچیده باشه، به همین دلیل مهمه که از یک متخصص زخم کمک بگیری.

مشاوره آنلاین زخم یکی از راه‌های راحت و مقرون به صرفه برای دریافت کمک از یک متخصص زخمه.

متخصصین کلینیک زخم کیان

مزایای مشاوره آنلاین زخم:

  • راحتی: مشاوره آنلاین زخم رو می‌تونید از هر کجا و در هر زمان انجام بدید.
  • صرفه جویی در زمان: نیازی نیست که برای دریافت مشاوره آنلاین زخم به مطب پزشک مراجعه کنید.
  • هزینه کمتر: هزینه مشاوره آنلاین زخم معمولاً کمتر از مشاوره حضوریه.

مشاوره آنلاین زخم کلینیک کیان

انواع مشاوره آنلاین زخم:

  • مشاوره تلفنی: در این نوع مشاوره، متخصص زخم با شما تماس می‌گیره و در مورد زخمتون صحبت می‌کنه.
  • مشاوره متنی: در این نوع مشاوره، شما سوالات خودتون رو به صورت متنی برای متخصص زخم ارسال می‌کنید و متخصص زخم پاسخ شما رو به صورت متنی ارسال می‌کنه.
  • مشاوره تصویری: در این نوع مشاوره، متخصص زخم زخم شما رو به صورت تصویری بررسی می‌کنه و در مورد درمان اون مشاوره می‌ده.

نحوه دریافت مشاوره آنلاین زخم:

برای دریافت مشاوره آنلاین زخم می‌تونید نوع مشاوره مورد نظرتون رو انتخاب کنید و اطلاعات مربوط به زخمتون رو وارد کنید. سپس، متخصص زخم با شما تماس می‌گیره یا پاسخ سوالات شما رو به صورت متنی یا تصویری ارسال می‌کنه.

هزینه مشاوره آنلاین زخم:

هزینه مشاوره آنلاین زخم بسته به نوع مشاوره و کلینیک انتخابی شما متفاوته. معمولاً هزینه مشاوره آنلاین زخم کمتر از مشاوره حضوریه.

مشاوره آنلاین زخم یک راه‌حل عالی برای افرادیه که به دنبال دریافت کمک از یک متخصص زخم هستن اما نمی‌تونن به مطب پزشک مراجعه کنند.

ویزیت آنلاین زخم

جهت مشاوره آنلاین زخم میتوانید اینجا کلیک کنید و جهت ویزیت آنلاین زخم نوبت بگیرید.

بهبودی بعد از درمان زخم پای دیابتی

بهبود زخم پای دیابتی با پیروی از تمام توصیه‌های پزشکی که پزشکتان می‌دهد کاملاً قابل انجام است. شما باید زخم خود را تمیز و ضدعفونی کنید. همچنین، برای جلوگیری از ایجاد زخم‌های جدید، پزشکان کفش‌های مخصوص ارتوپدی فنی را توصیه می‌کنند تا با توزیع یکنواخت وزن بدن در حین حرکت، استخوان‌ها را تراز کنند. این مورد استرس مستعد ابتلا به زخم را از بین می برد.

 

آیا زخم پای دیابتی قابل درمان است؟

هیچ درمانی برای نوروپاتی دیابتی وجود ندارد. با این حال، اقدامات خاصی وجود دارد که می توانید برای جلوگیری از آن یا کاهش پیشرفت آن انجام دهید، که شامل دریافت آنتی بیوتیک، تمیز نگه داشتن زخم و ضد عفونی و غیره است.

 

آیا متخصص پا می تواند زخم پای دیابتی را درمان کند؟

بله، متخصص پا می تواند زخم پای دیابتی را درمان کند. آنها وضعیت شما را غربال و ارزیابی می کنند و با کمک چندین اقدام ایمنی به شما کمک می کنند از عفونت جلوگیری کنید. با پیروی از توصیه های متخصص پا، می توانید درمان زخم پای دیابتی خود را به راحتی مدیریت کنید.

 چگونه می توان از زخم پای دیابتی پیشگیری کرد؟

با اقدامات احتیاطی زیر به راحتی می توانید از زخم پای دیابتی پیشگیری کنید:
• روزانه پاهای خود را بشویید
• پابرهنه راه نروید
• کفش مناسب بپوشید
• رژیم غذایی مناسب و غنی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند روی، مس، پروتئین و غیره داشته باشید.
• در نهایت، هرگونه تحریک یا بی حسی در پاها را بررسی کنید.

 

 آیا می توانم زخم پای دیابتی را در خانه درمان کنم؟

اگر زخم پای دیابتی در مرحله اولیه باشد، می توانید به طور موثر علائم زخم پای دیابتی را در خانه به حداقل برسانید. در زیر راه هایی وجود دارد که چگونه می توانید این کار را انجام دهید.
• روی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید
• از ژل آلوئه ورا برای تسکین التهاب و تحریک استفاده کنید
• از روغن درخت چای برای دفع عفونت استفاده کنید
• از قهوه استفاده کنید زیرا جریان خون را تحریک می کند
با این حال، برای زخم مزمن دیابتی، باید فوراً برای ارزیابی بالینی، ارزیابی، تشخیص مناسب و برنامه های درمانی فردی به پزشک مراجعه کنید.

 

درمان زخم پای دیابتی چقدر طول می کشد؟

بهبود زخم پای دیابتی ممکن است هفته ها یا ماه ها طول بکشد. اگر به درستی درمان نشود، ممکن است احتمال قطع عضو وجود داشته باشد.

 

میزان موفقیت درمان زخم پای دیابتی چقدر است؟

31 درصد از زخم های دیابتی پس از 20 هفته با مدیریت مناسب زخم بهبود می یابند. به طور مشابه، 24 درصد از زخم های دیابتی پس از 12 هفته درمان مناسب به طور کامل بهبود می یابند.

مشاوره آنلاین زخم کلینیک زخم کیان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Instagram
×

 

کلینیک تخصصی زخم کیان

با کلیک روی تصویر زیر وارد صفحه چت واتساپ میشوید.

× چطور میتونیم کمکتون کنیم؟