منو
شعبه بابلسر : ۰۱۱۳۵۳۳۰۷۰۳ شعبه تهران:۰۹۰۵۲۴۹۹۷۲۱
خدمات کلینیک

خدمات کلینیک

زخم پای در یک فرد دیابتی که بانداژ شده است

درمان زخم پای دیابتی

یکی از عوارض بیماری دیابت آن است که روند بهبودی زخم را در فرد مبتلا به آن بسیار طولانی می کند و این موضوع همواره یکی از مشکلات و نگرانی های افراد دیابتی بوده است چراکه امکان عفونت زخم ها و سایر عوارض را در این افراد به دنبال خواهد داشت. حتی وقتی زخمی عفونت هم نکند، بهبودی آهسته آن می تواند بر سلامتی و کیفیت کلی زندگی فرد تأثیر منفی بگذارد.
زخم بستر که به نام علمی زخم فشاری شناخته می شود، زخمی است که سبب آسیب به پوست و بافت زیرین پوست در پی فشار طولانی مدت وارده بر پوست، ایجاد می شود. با توجه به وسعت و درجه زخم ایجاد شده درمان به کار گرفته متفاوت است. در مراحل اولیه هدف برداشتن فشار و تغییر پوزیشن است؛ در این مرحله تشک های مواج (سلولی و تخم مرغی) بسیار کمک کننده خواهند بود.
سوختگی آسیب بافتی است که در اثر گرما، قرار گرفتن بیش از حد در معرض خورشید یا تشعشعات دیگر، یا تماس شیمیایی یا الکتریکی ایجاد می شود. درمان سوختگی بستگی به محل و شدت آسیب دارد. سوختگی های عمیق یا گسترده نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارند. برخی از افراد نیاز به درمان در مراکز تخصصی سوختگی و مراقبت های ماهانه پیگیری دارند.
پوست شما یک سد طبیعی در برابر عفونت است. حتی با وجود اقدامات احتیاطی و پروتکل های زیادی برای جلوگیری از عفونت در محل، هر جراحی که باعث شکستگی در پوست شود می تواند منجر به عفونت شود. پزشکان این عفونت ها را عفونت محل جراحی (surgical site infections) می نامند، زیرا در بخشی از بدن که در آن جراحی انجام شده رخ می دهد. در صورت انجام عمل جراحی، احتمال ایجاد SSI حدود 1 تا 3 درصد است.
زخم های پوستی بازی هستندکه می توانند هر ناحیه ای از پوست را تحت تاثیر قرار دهند. اما اغلب در پاها رخ می دهد. زخم‌های وریدی، زخم‌های ساق پا هستند که به دلیل مشکلاتی در جریان خون (گردش خون) در رگ‌های پا ایجاد می‌شوند. زخم های وریدی اغلب در اطراف مچ پا ایجاد می شوند. زخم های وریدی معمولاً به دلیل آسیب به دریچه های داخل وریدهای پا ایجاد می شوند. این دریچه ها فشار خون داخل سیاهرگ ها را کنترل می کنند.
زخم های بدخیم ممکن است به صورت توده های کوچک بدون درد شروع شوند، که ممکن است صورتی، قرمز، بنفش، آبی، قهوه ای یا سیاه باشد رنگ یا رنگ پوست معمولی همانطور که سرطان رشد می کند توده ها بزرگتر می شوند و با خون پوست شما آشفته می شوند و عروق لنفاوی این زخم ها ممکن است شروع به ظاهر شدن کنند دهانه، یا ممکن است رشدهایی ایجاد کنند که شبیه قارچ هستند
استومی یک کلمه یونانی است.لازم به ذکر است که افراد مبتلا به استومی نیاز به مراقبت ویژه دارند. استومی به علت سرطان سیستم ادراری، بیماری های التهابی روده، سرطان مربوط به سیستم دستگاه گوارش، بیماری های مادرزادی روده ای ، انسداد روده و تروما رخ می دهد. با روش جراحی در بخشی از روده یا حالب (پیوستگان میزنای و مثانه) با استفاده از دیواره شکمی دهانه یا سوراخ ایجاد می شود. با استفاده از این سوراخ و دهانه، هر دو ادرار و مدفوع بیرون می آیند. بخش روده ای، شبیه شکل جوانه بر روی دیوار شکم بیمار، استومی است. استومی ها می توانند به راحتی در تمام گروه های سنی باز شوند. دهانه ممکن است موقت یا دائمی باشد.
Instagram
×

 

کلینیک تخصصی زخم کیان

با کلیک روی تصویر زیر وارد صفحه چت واتساپ میشوید.

× چطور میتونیم کمکتون کنیم؟